Accedo pro UniControls

(Praha, 1. září 2016) – Public Relations agentura Accedo Czech Republic Communications oznámila, že si ji vybrala skupina UniControls, významný hráč a mezinárodně uznávaný dodavatel řídicích systémů elektronických zařízení v oblastech železniční dopravy a průmyslového řízení, a pověřila ji řízením svých PR a komunikačních aktivit v ČR. Spolupráce bude zahájena od září 2016 a primárním úkolem agentury bude posilování povědomí o skupině UniControls a komunikační podpora odbornosti, inovačních řešení a produktů společnosti včetně kompletního zajištění vztahů s médii.

„Věříme, že nám spolupráce s profesionální PR agenturou pomůže zvýšit povědomí o naší skupině a oboru, ve kterém velmi úspěšně působíme nejen v ČR, ale i v řadě dalších zemí Evropy i mimo ni. Dnes se například kolejovými vozidly s našimi systémy mohou svézt lidé v metrech i vlacích v Evropě, Asii, Americe a nově také v Africe, což jistě stojí za povšimnutí,“ říká Ing. Antonín Felber, předseda představenstva a generální ředitel společnosti UniControls a.s.

Accedo pro UniControls